Meer resultaten voor food festival eindhoven

 
food festival eindhoven
foodstock.
Tientallen foodtrucks vormen de basis van dit openlucht restaurant. Aangevuld met een fantastische programmering, een kinderdorp en heel veel ruimte voor ontspanning, is er voor elk wat wils. Het kleurrijke festival terrein is gratis toegankelijk en uiteraard voor alle leeftijden!
foodstock Eindhoven 18-19-20-21 mei 2018.
Het culinaire festival strijkt voor het vierde jaar op rij neer in Eindhoven maar voor het eerst op een nieuwe locatie. Het Philips de Jonghpark is het prachtige decor voor de eerste editie van 2018. Het terrein is makkelijk te bereiken voor mensen die te voet, per fiets, auto of het OV komen.
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018 ELLE Eten.
Vegan Food Festival, via Facebook. Dit aten we massaal in 2015, 2016 en 2017. 29 juni 1 juli Eten op Rolletjes Haarlem Meer informatie. 29 juni 1 juli Festival TREK Eindhoven Meer informatie. 29 juni 1 juli Foodstock Lelystad Meer informatie.
Lepeltje Lepeltje Eindhoven.
Lepeltje Lepeltje Eindhoven. Onder een verrukkelijk zonnetje wordt er in het weekend van vrijdag 31 augustus tot en met zondag 2 september lustig gelepeld in het Anne Frankplantsoen. Voor de derde keer versiert Lepeltje Lepeltje het plantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Verfijn je palet door het uiteenlopende aanbod van gerechten en struin over de mooie-dingen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje; het beste recept voor een heerlijk weekend in het park! We bestaan 5 jaar. Schrijf je in. Bekijk de line-up. Inschrijven bands en DJ's.' Schrijf je in. Food line-up bekend.
5x food festivals in Eindhoven This is Eindhoven. This is Eindhoven.
Qua vertier is er genoeg te beleven voor kinderen, een uitgebreid muziekprogramma en zelfs een All You Need is Love caravan. Food truck festival TREK 29 juni t/m 1 juli. Food truck festival TREK trekt ook dit jaar weer kriskras door Nederland, en stopt komende editie in Eindhoven bij de Karpendonkse Plas.
Trek 2018 Foodtruck Festival Evenement.
Trek 2018 Foodtruck Festival. 29-06-2018 t/m 01-07-2018 Eindhoven. Beste Foodtruck fans! Tientallen mobiele keukens toveren de geliefde stadsparken om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chefs Table in één van de mobiele foodtrucks, proef verrassende gerechten of waag je aan de smaakvol bereide vegan bites.
foodstock Eindhoven 13-14-15 juli 2018.
Het culinaire festival strijkt voor de zesde keer neer op het TU terrein in Eindhoven. Let op, dit jaar aan de achterzijde van het TUE-terrein, het park bij het Aurora gebouw. Het terrein ligt direct aan de Dommel, de grasweide met haar prachtige bomen en uitstraling, past perfect bij Foodstock. Het terrein is makkelijk te bereiken, in vijf minuten wandel je vanaf het station zo de campus op. Houd vervolgens adres Het Eeuwsel aan. Door de centrale ligging, middenin het centrum, is het ook makkelijk te bereiken met de fiets. Ook heeft het terrein een ruime parkeergelegenheid voor mensen die met de auto komen. Al jaren is deze locatie garantie voor een fantastisch weekend en daarom hopen we u weer te mogen verwelkomen! Vrijdag 13 juli: 16.00 00.00. Zaterdag 14 juli: 14 00 00.00. Zondag 15 juli: 12.00 21.00. Bollo Birry Entertainment. Alfredos Mexican Foodtruck. Hurry for Curry. Baking en cooking. De grillende keukenmeiden. De Burgerlijkse Stand. De Slagerijdt 2.0. Korean Soul Food.
TREK-EINDHOVEN Festival TREK.
Van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli staat dit stadspark in het teken van ongedwongen genieten van lekker eten, live muziek en theater, oftewel: het gratis toegankelijke Festival TREK EINDHOVEN. Onze geliefde Karpendonkse Plas, waar we op een zonnige dag menig picknickkleedje hebben uitgeslagen, wordt in dit weekend omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door het ruime aanbod streetfood. Neem plaats aan de Chefs Table in één van de mobiele food trucks, proef verrassende ingrediënten of waag je aan de smaakvol bereide nieuwe gerechten.
De lekkerste foodfestivals van Eindhoven Eindhoven Studentenstad.
Ik zette ze voor je op een rijtje, zodat jij precies weet waar je heen moet. Voor het vierde jaar op rij komt Foodstock weer terug naar Eindhoven. Dit jaar niet op het TU-terrein, maar in het Philips de Jonghpark. Op 18 mei t/m 21 mei en op 13 juli t/m 15 juli kun je ze vinden. Ja, maar liefst 2 keer! De sfeer is altijd goed net als de live muziek die ze draaien. Ook kun je er spelletjes spelen en vorig jaar waren er verschillende attracties waar je in kon. Het is vrij toegankelijk, dus je kunt ook lekker je eigen kleedje meenemen om op neer te ploffen. Geen picknicks dit weekend, want bij de Karpendonkse plas wordt het jaarlijkse TREK festival georganiseerd.

Contacteer ons