Op zoek naar food festival groningen?

 
food festival groningen
Volop foodfestivals in Groningen Toerisme Groningen.
Het Bernoulliplein in Groningen wordt zaterdag 23 en zondag 24 mei omgetoverd tot een gezellig en toegankelijk openluchtrestaurant met eten, drinken, theater, live muziek en kleinkunst. Het gaat om de tweede editie van het MultiCulinair Food Festival. Op zaterdag 6 en zondag 7 juni is het Ciboga-terrein aan het Boterdiep tijdens De Culinaire Verleiding twee dagen lang hét culinaire centrum van de stad Groningen.
MultiCulinair Het Festival.
MultiCulinair Food Festival is het eerste foodfestival in Groningen, dat in 2014 Foodtrucks naar onze prachtige stad bracht. Na vier succesvolle edities, vindt de jubileum editie van het MultiCulinair Food Festival op 19, 20 en 21 mei in Groningen plaats.
MultiCulinair Food Festival GroningenLife.
Al voor de vijfde keer vindt in Groningen het MultiCulinair Food Festival plaats, en daarmee viert het festival haar eerste lustrum. Aankomend Pinksterweekend kan je weer genieten van een ongekend culinair spektakel voor jong en oud waar een ruime selectie van foodtrucks en streetfood chefs hun keuken komen presenteren.
MultiCulinair Food Festival Toerisme Groningen.
Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld.
MultiCulinair Food Festival 2018.
Het Festival MultiCulinair Food Festival. Agenda Locaties en Data. Stands Eetkramen Foodtrucks meer! Artiesten DJs Bands. Nieuws Laatste festival nieuws. European Street Food Awards. Partners Partners Sponsoren. Contact Kom in contact! Multiculinair Food Festival 2018. Welkom bij het MultiCulinair Food Festival!
Alle foodfestivals in Groningen voor in je agenda De Smaak van Stad.
Nieuw dit jaar is dat er ook een gratis toegankelijk openlucht-bierfestival is, op het Ludina Terras bij De Toeter. Daar kun je op vrijdag en zaterdag terecht vanaf 15 uur. Het MultiCulinair Food Festival viert zijn eerste lustrum in het Pinksterweekend van 19 21 mei.
Foodfestivals in Groningen Toerisme Groningen.
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen Noorderplantsoen, Groningen. 23 augustus t/m 2 september Hoewel Noorderzon een internationaal kunstenfestival is, heeft het gezien de vele bars, foodtrucks en pop-up restaurants ook wel iets weg van een foodfestival. Dit elf dagen durende zomerfeest in het Noorderplantsoen trekt jaarlijks zo'n' 135.000 bezoekers uit alle hoeken van de wereld. En dat is terug te zien in een gevarieerd aanbod aan internationaal eten en drinken: van Thaise curry tot Hollandse poffertjes en van een traditionele Indonesische rijsttafel tot ambachtelijke Japanse sushi. Rrrollend Groningen Ossenmarkt, Groningen. 14 t/m 16 september Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Foodtruckfestivals aan het juiste adres! Door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze tussen de heerlijke food drinks is eindeloos.
Foodfestivals in Groningen.
En aangezien wijnproeven vaak hongerig maakt, is er een speciale food court ingericht waar chefs en cateraars uit de regio hun lekkerste hapjes aan het publiek voorschotelen. Meer over het Wijnfestival. Ben je al aan het watertanden? Noteer de data alvast in je agenda en beleef 7 maanden vol culinaire hoogstandjes in Groningen.
Foodfestivals in Groningen Visit Groningen.
24 t/m 26 maart Dit voorjaar is het weer zover: het Whisky Festival Noord Nederland in de Der Aa-kerk in Groningen. Het festival trekt vele duizenden bezoekers naar de monumentale kerk en is bovendien niet alleen leuk voor de echte whiskykenner, maar juist ook zeer geschikt voor de beginnende whiskydrinker.

Contacteer ons