Meer resultaten voor food festival groningen

 
food festival groningen
Foodfestivals in Groningen Visit Groningen.
Whisky Festival Noord Nederland. 24 t/m 26 maart Dit voorjaar is het weer zover: het Whisky Festival Noord Nederland in de Der Aa-kerk in Groningen. Het festival trekt vele duizenden bezoekers naar de monumentale kerk en is bovendien niet alleen leuk voor de echte whiskykenner, maar juist ook zeer geschikt voor de beginnende whiskydrinker.
De Culinaire Verleiding 2017 De Culinaire Verleiding 2017.
16 17 juni. Ga naar het Facebook evenement. 22, 23 24 juni. Ga naar het Facebook evenement. 6, 7 8 juli. Ga naar het Facebook evenement. Foodtrucks kunnen zich voor de verschillende edities inschrijven via onderstaand formulier. Schrijf je hier in!
Foodfestivals in Groningen Toerisme Groningen.
Noorderzon Performing Arts Festival Groningen Noorderplantsoen, Groningen. 23 augustus t/m 2 september Hoewel Noorderzon een internationaal kunstenfestival is, heeft het gezien de vele bars, foodtrucks en pop-up restaurants ook wel iets weg van een foodfestival. Dit elf dagen durende zomerfeest in het Noorderplantsoen trekt jaarlijks zo'n' 135.000 bezoekers uit alle hoeken van de wereld. En dat is terug te zien in een gevarieerd aanbod aan internationaal eten en drinken: van Thaise curry tot Hollandse poffertjes en van een traditionele Indonesische rijsttafel tot ambachtelijke Japanse sushi. Rrrollend Groningen Ossenmarkt, Groningen. 14 t/m 16 september Houd jij van veel gezelligheid, heerlijk eten en drinken en een grote portie vermaak? Dan ben je bij Rrrollend Foodtruckfestivals aan het juiste adres! Door de unieke foodtrucks kijk jij je ogen uit en de keuze tussen de heerlijke food drinks is eindeloos.
MultiCulinair Food Festival 2018.
Het Festival MultiCulinair Food Festival. Agenda Locaties en Data. Stands Eetkramen Foodtrucks meer! Artiesten DJs Bands. Nieuws Laatste festival nieuws. European Street Food Awards. Partners Partners Sponsoren. Contact Kom in contact! Multiculinair Food Festival 2018. Welkom bij het MultiCulinair Food Festival!
Alle foodfestivals in Groningen voor in je agenda De Smaak van Stad.
Nieuw dit jaar is dat er ook een gratis toegankelijk openlucht-bierfestival is, op het Ludina Terras bij De Toeter. Daar kun je op vrijdag en zaterdag terecht vanaf 15 uur. Het MultiCulinair Food Festival viert zijn eerste lustrum in het Pinksterweekend van 19 21 mei.
MultiCulinair Food Festival Toerisme Groningen.
Het MultiCulinair Food Festival is hét culinaire en culturele food festival van Groningen en omstreken en wil de liefhebber van lekker eten op laagdrempelige wijze laten proeven hoe rijk en divers de Nederlandse cultuur op culinair gebied is. De bezoeker kan voor schappelijke prijzen genieten van verschillende en verrassende gerechtjes uit alle delen van de wereld.
De Culinaire Verleiding Toerisme Groningen.
Het festival biedt meer dan eten alleen. De bezoekers kunnen meedoen aan verschillende culinaire workshops, er is muziek en ook aan vermaak voor de kleintjes is gedacht. Bovendien zijn er optredens van diverse bands en stand-up comedians. De Culinaire Verleiding is alle drie de dagen gratis toegankelijk voor jong en oud. Deel deze pagina. 06 jul t/m 08 jul 2018. U heeft javascript nodig om Google Maps te gebruiken. vorig evenement: DELA Eredivisie Beach 30 jun t/m 01 jul 2018. volgend evenement: Rozenfestival Winschoten 07 jul t/m 08 jul 2018. evenementen per maand. Winkelen in Groningen.
MultiCulinair Het Festival.
MultiCulinair Food Festival is het eerste foodfestival in Groningen, dat in 2014 Foodtrucks naar onze prachtige stad bracht. Na vier succesvolle edities, vindt de jubileum editie van het MultiCulinair Food Festival op 19, 20 en 21 mei in Groningen plaats.

Contacteer ons