Meer resultaten voor food festival haarlem 2016

 
food festival haarlem 2016
Haarlem Culinair.
Twee rasechte Haarlemmers runnen op steenworp afstand van de Grote Markt Haarlems beste bar bomvol Haarlemse helden. Cocktailbar Wigbolt is in 2015 en 2016 door het Haarlemse publiek en de vakjury uitgeroepen tot de beste bar van Haarlem en een graag geziene gastheer tijdens Haarlem Culinair.
Social Food Festival Antonius Gemeenschap.
Op zondag 8 Juli organiseert Resto van Harte het Social Food Festival Heel Haarlem Kookt! Ook Antonius kookt is van de partij, en zal voor een schappelijke prijs gerechtjes aanbieden. Voor meer info bekijk hier onder flyer: Flyer Antonius Kookt.
ProefPark Haarlem.
Skip to content. De zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus 2018 in het Kenaupark, editie 6 alweer. In het monumentale Kenaupark moet je eind augustus zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van zon 30 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street, soul en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL.
Compleet overzicht van dé food festivals 2018 De Genietende Foodie.
24 t/m 26 augustus Proefpark Haarlem HaarlemKenaupark link naar Facebook. 25 augustus GinFever Schiedam, Jenevermuseum Lange haven link naar Facebook. 25 t/m 26 augustus Italian Food Festival Amsterdam link naar Facebook. 25 t/m 26 augustus RegahFest BBQ festival Den Haag link naar Facebook.
Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Haarlem! UITkrant Haarlem.
Het intieme foodfestival Eten op Rolletjes komt van 29 juni tot en met 1 juli weer naar Haarlem toe. Op het terrein bij Lichtfabriek kunnen bezoekers uit Haarlem en omstreken weer drie dagen genieten van culinaire hoogstandjes, lokale artiesten en vermaak voor jong en oud. Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort de Lichtfabriek vanzelfsprekend bij. Eind juni staan dertig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish tacos tot curries en van roti tot oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJs. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers en is daarmee een festival voor het hele gezin.
Programma ProefPark Haarlem.
Let op: het programma is nog niet helemaal compleet, dus volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste informatie zéker met veranderende weersomstandigheden op komst. Volg ProefPark Haarlem. Zon 30 foodtrucks, gezellige barretjes, een heerlijk grasveld en muziek op de achtergrond.
Foodfestival Eten op Rolletjes keert terug in Haarlem Haarlem updates.
Foodfestival Eten op Rolletjes tovert Lichtfabriek 28 juni 2017. Rondreizend foodfestival Eten op Rolletjes doet ook 16 februari 2016. Duizenden inwoners uit Haarlem en omgeving genieten 4 juli 2016. Surfana Festival 2017 11 juni 2017. Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates.:
Haarlem festivalstad Haarlem Marketing.
Haarlem Cultuur Festival. 8 en 9 september. Bekijk het evenementenoverzicht. Het evenementenseizoen is in volle gang. Grote en kleine evenementen wisselen elkaar af. Van een optreden in een café en tentoonstellingen tot boekpresentaties en de kerstmarkt. Kortom alle reden om naar Haarlem te komen!

Contacteer ons