Resultaten voor food festival hilversum

 
food festival hilversum
Home Mout Hilversum.
Per liter Gooisch GOUD pilsner betaal je 1250, per liter Gooisch BLOND 1350. MOUT is gevestigd op het marktterrein in Hilversum, waar voorheen de Eurobioscoop zat. Mocht het adres Marktplein 1 niet te vinden zijn in je TomTom, probeer dan Naarderstraat 8.
Compleet overzicht van dé food festivals 2018 De Genietende Foodie.
9 t/m 13 mei City Food Film Festival 2018 Den Bosch, Verkade fabriek link naar Facebook. 10 mei Bier Appelsap Festival Utrecht, Botanische Tuinen link naar Facebook. 10 t/m 13 mei Rrrollend Den Haag, Lange Voorhout link naar Facebook. 10 t/m 13 mei Lepeltje, Lepeltje Dordrecht, Weizigtpark link naar Facebook. 10 t/m 13 mei Festival TREK Rotterdam, Vroesenpark link naar Facebook. 10 t/m 13 mei Toost Foodtruck festival Den Haag, Bezuidenhout link naar Facebook. 10 t/m 13 mei Villas Culinair Wijntheater Velsen, Villa Westend link naar Facebook. 11 t/m 13 mei Van die dingen die gebeuren Terneuzen, de Ketchupfabriek link naar Facebook. 11 t/m 13 mei Fonteyn Festival Utrecht, Janskerkhof link naar Facebook. 11 t/m 13 mei Eten op Rolletjes Hilversum, Dudokpark link naar Facebook.
Festival Eten op rolletjes in Dudokpark Hilversum.
Een eerdere editie van het festival. Valentijn Bartels 18 mei 2017. Het Hilversumse Dudokpark wordt komend weekend omgetoverd tot een groot openluchtrestaurant. Het foodfestival Eten op rolletjes wordt van vrijdag tot en met zondag in het park georganiseerd. Het is de tweede keer dat de foodtrucks naar Hilversum komen.
Derde editie Eten op Rolletjes in Dudokpark.
Hilversum is de seizoensopener. Van vrijdag 11 tot en met zondag 13 mei zijn de keukens op wielen te vinden in het Dudokpark. Smulpapen krijgen de kans om nieuwe smaken te ontdekken. Eten, eten en nog eens eten. Tijdens het driedaagse festival is er een groot en veelzijdig aanbod te vinden.
Hilversum 2018 Eten op Rolletjes.
Eten op Rolletjes is voor het derde jaar terug in Hilversum! Van 11 t/m 13 mei 2018 toveren we het bijzondere Dudokpark in Hilversum om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. Zien we je op 11 t/m 13 mei 2018? Toegang is helemaal gratis. De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan het Dudokpark. De keukens zijn op vrijdag van 1600: tot 2300: geopend. Op zaterdag zijn we open van 1300: tot 2300: uur en op zondag van 1200: tot 2000: uur. Rondom het Dudokpark is geen parkeermogelijkheid voor autos. We adviseren iedereen om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen. Kom je toch met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeergarages. Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassas met PIN en CASH af te rekenen. De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals. Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken.
Overzicht Foodtrucks in Hilversum.
Bekijk het overzicht van foodtrucks in Hilversum. Plaats je opdracht op het prikbord en ontvang direct reacties van foodtrucks uit Hilversum en omstreken. Alle foodtrucks in Hilversum. Zeg nou zelf, wat hoort er nou meer bij evenementen dan de geur en smaak van suikerspinnen?
Food Festivals 2018: het complete overzicht! Eat.Pure.Love.
10-13 Rrrollend Foodtruck Festival, Kralingen, Rotterdam. 11-13 Eten op Rolletjes, DudokPark, Hilversum. 11-13 Van die dingen die gebeuren, park tussen de Rooseveltlaan en de Otheense Kreek, Terneuzen. 13 Pure Markt, Amstelpark in Amsterdam. 17-21 Food Truck Festival TREK, Griftpark, Utrecht.
Welkom Eten op Rolletjes.
VOLG ONS OP FACEBOOK.: Aftermovie Ede Eten op Rolletjes 2016 from Eten op Rolletjes on Vimeo. Aftermovie Hilversum Eten op Rolletjes 2017 from Eten op Rolletjes on Vimeo. Keukens op wielen, live muziek en theater op de mooiste plekken van Nederland!
Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Dudokpark Hilversum.
Voor de derde keer is het festival weer in het Dudokpark laten. In het Hemelsvaartweekend en met Moederdag viert Hilversum feest. Van 11 tot en met 13 mei 2018 wordt het bijzondere Dudokpark in Hilversum weer een openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.

Contacteer ons