Resultaten voor festival vandaag amsterdam

 
festival vandaag amsterdam
Compilatie: Amsterdam viert de vrijheid met maaltijden en festivals AT5: de nieuwszender van Amsterdam en omgeving.
Saturday 05 May 2018 2306.: Vandaag viert Amsterdam de vrijheid. De stad staat vandaag bol van bevrijdingsfeesten en andere evenementen. AT5 schoof aan bij verschillende vrijheidsmaaltijden en bezocht diverse festivals. In De Hallen werd vanmiddag een Vrijheidsmaaltijd voor 120 Lieve Amsterdammers gehouden. We hebben het de Lieve Amsterdammers-estafette genoemd. Ze gaan niet rennen en elkaar aantikken, maar ze hebben elkaar uitgenodigd, legt Marjolein Frijling van de organisatie uit. We hebben een klein groepje vanuit de organisatie uitgenodigd, en die mensen hebben hun eigen Lieve Amsterdammer uitgenodigd, en die hebben ook weer een Lieve Amsterdammer uitgenodigd. Ook in het Rijksmuseum en in de Singelkerk kwamen Amsterdammers bijeen om samen te eten. Het Vrije Westen. Het Westergasterrein werd vandaag weer omgedoopt tot Het Vrije Westen. Een festival met zeven podia.
De leukste evenementen en festivals in Noord-Holland boven Amsterdam.
Het hele jaar door is er genoeg te beleven in Holland boven Amsterdam. In de wintermaanden naar binnen voor een mooie tentoonstelling in een van de musea of een theater stuk. En vanaf het voorjaar lekker buiten struinen op markten of op festivals, en meedoen aan wandeltochten, excursies en eropuit met de fiets.
Festivals in Amsterdam I amsterdam.
Culinaire en culturele festivals in Amsterdam. Amsterdam is jaarlijks de setting van honderden festivals. Denk daarbij niet alleen aan grote dancefestivals, want ze komen in alle soorten en maten. Internationale gerenommeerde festivals als IDFA, het Amsterdam Light Festival en Amsterdam Pride trekken een groot publiek.
ITS Festival.
Wat is er vandaag te zien en te doen? De dag start lekker rustig op met een nieuwe aflevering van Portraits, deze keer met vierdejaars regie uit Amsterdam Koen van Etten, Annet. ITS dag 2: Portraits, scenografie en gezelligheid in de steeg. Gisteren trapte het ITS af met een geweldige speech van URLAND in de Uilenburgersjoel. Daarna een bijna geheel uitverkochte Eigen Werk Marathon, en de eerste publicatie in het Parool! Vandaag was het aan de tweedejaars Regie aan de Amsterdamse. Wat een veraseming: URLAND opent het ITS 2018. ITS, a statement. Hallo lieve mensen, Mijn naam is Ludwig Bindervoet. Ik sta hier namens performancecollectief URLAND. De andere drie konden er vandaag helaas niet bij zijn. Iets met Oerol Een inspirational speech. Ik hoop een nieuwe traditie, het. Performance Collectief URLAND opent het ITS Festival 2018.
Festival Agenda 2018 Alle festivals overzichtelijk op een rijtje!
Welcome to the Future. Het Twiske, Amsterdam. In deze festival agenda vind je festivals uit de deephouse, electro, hardstyle, pop en techno wereld, vooral uit Nederland maar ook de grotere uit het buitenland. De festivals worden weergegeven op volgorde van datum.
Festival Overzicht Amsterdam Vind hier de leukste Festivals!
Wel zo makkelijk. Bekijk de leukste Festivals in Amsterdam op Festival Overzicht Amsterdam. Hét overzicht voor de festival liefhebber! Op Festival Overzicht Amsterdam staan alle festivals in en rondom Amsterdam en geeft je een volledig overzicht van de leukste evenementen!
Festival agenda Festival Overzicht Amsterdam.
Dat is deze zomer mogelijk op vele Festivals zoals Dance Valley, Amsterdam Jazz Festival, Strafwerk Festival, Loveland Festival en het Jordaan Festival. Met de festival agenda van Festival Overzicht Amsterdam mis je geen enkel festival meer deze zomer. Festival overnachting in Amsterdam.
Festivals in Amsterdam YellowTipi.nl.
Amsterdam Dance Event. 19 oktober 19 okt vrijdag vr. 20 oktober 20 okt zaterdag za. Amsterdam NDSM Werf. Straf_Werk ADE Day 1 2018. Amsterdam Dance Event. 19 oktober 19 okt vrijdag vr. Amsterdam De Kromhouthal. Tickets vanaf 2750., Amsterdam Music Festival 2018.

Contacteer ons