Meer resultaten voor food festival alkmaar

 
food festival alkmaar
Welkom Eten op Rolletjes.
Van 11 t/m 13 mei 2018 toveren. Van 19 t/m 21 mei 2018 zijn we al weer voor het vijfde jaar in Ede en toveren. Eten op Rolletjes komt ook weer naar Alkmaar! Van 8 t/m 10 juni 2018 toveren we voor de.
Alle Foodfestivals in Alkmaar in 2017.
Heel Alkmaar Kookt! Alle sociale eetinitiatieven van de stad komen met Heel Alkmaar Kookt bij elkaar om voor en met de stad te koken. Naast lekker en betaalbaar eten is er muziek en entertainment. Wanneer: 9 juli 2017. All You Can Picknick Festival.
Alkmaar SMULT Startpagina Facebook.
Kom je ook op 20/21/22 juli naar het gezelligste foodtruck festival van Alkmaar en omstreken? Je lijkt problemen te hebben met het afspelen van deze video. Als dat zo is, probeer dan je browser te herstarten. Geplaatst door Alkmaar SMULT.
Rondreizend foodfestival naar Alkmaar.
Er worden onder meer gerechten geserveerd als een burger met eend, blauwe kaas en truffel van de Duck Truck en de bijzondere crêpes van Creperie OuiOui. Het festival is gratis te bezoeken en is drie dagen te vinden op het terrein van de Gasfabriek aan de Helderseweg in Alkmaar.
Alkmaar SMULT Het foodtruck festival van Alkmaar.
20, 21 22 juli is het weer zover, alweer de 5 e editie van Alkmaar SMULT! Wederom zal de Noorderkade/Ringersplein het decor zijn voor dit gezellige eet en drinkfestijn en starten wij op 20 juli om 1300: uur met de gezellige vakantieborrel.
Alkmaar SMULT Startpagina Facebook.
Kom je ook op 20/21/22 juli naar het gezelligste foodtruck festival van Alkmaar en omstreken? Het lijkt erop dat je problemen ervaart bij het afspelen van deze video. Probeer je browser opnieuw op te starten als dit het geval is. Geplaatst door Alkmaar SMULT. Alkmaar Smult Zomer 2018. 20 juli 22 juli Alkmaar SMULT Alkmaar, Nederland.
Alkmaar Centraal Foodfestival Eten op Rolletjes strijkt neer op terrein Gasfabriek in Alkmaar.
Share on Tumblr. Eten op Rolletjes komt van 11 t/m 13 augustus naar Alkmaar. Het intieme foodfestival tovert de Gasfabriek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. Eten op Rolletjes reist in 2017 in totaal naar 10 bijzondere plekken. Van Slot Zeist tot het Kasteelplein in Breda. Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort de Gasfabriek vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan 30 food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish tacos tot curries, roti en oesters.
Alkmaar SMULT Het foodtruck festival van Alkmaar.
Tijdens Alkmaar SMULT is glaswerk en blik verboden. Geen huisdieren toegestaan op het evenement. Het betreden van het evenemententerrein is op eigen risico. In en om de NOORDERKADE 134 en RINGERSPLEIN te Alkmaar. Komt u met de bus? Vanaf station Alkmaar centraal.:
Foodfestivals in Alkmaar.
Alkmaar Marketing tipt je over de leukste deze zomer. Het festival Alkmaar Smult strijkt van vrijdag 21 t/m zondag 23 juli neer op de onlangs gerenoveerde Noorderkade. Bij het stadsstrand en winkelcentrum Noorder Arcade, waar je o.a. Media markt, Bever en Decathlon vindt.

Contacteer ons