Meer resultaten voor haarlem food festival

 
haarlem food festival
Fabulous Food Festival in Haarlem inspiratiepost.nl.
Fabulous Food Festival in Haarlem. Wil je ervaren hoe lekker duurzaam is? Bezoek dan het het Fabulous Food Festival in de Lichtfabriek te Haarlem op 28 en 29 mei. Een culinair festival dat laat zien dat fijnproeven en duurzaamheid hand in hand gaan.
Food festival: Haarlem Culinair 2-5 aug 2018 op de Grote Markt.
Home / Events Pro / Food festival: Haarlem Culinair 2-5 augustus 2018. Food festival: Haarlem Culinair 2-5 aug 2018 op de Grote Markt Haarlem culinair is met jaarlijks zo'n' 80.000 bezoekers hét culinaire evenement in Haarlem. Haarlem Foodies, opgelet, het leukste foodevent van Haarlem staat weer voor de deur: Haarlem Culinair!
ProefPark Haarlem.
Skip to content. De zomereditie van ProefPark Haarlem wordt gehouden van vrijdag 24 tot en met zondag 26 augustus 2018 in het Kenaupark, editie 6 alweer. In het monumentale Kenaupark moet je eind augustus zijn voor hét nazomerfestival uit de regio. Een evenement met foodtrucks in de hoofdrol. Een food line-up van zon 30 rijdende keukens maken gezamenlijk het beste street, soul en comfortfood wat er op dit moment te krijgen is in NL.
FOODFESTIVAL ETEN OP ROLLERTJES KOMT NAAR HAARLEM.
Haarlem van 30 juni t/m 2 juli in het teken van intiem foodfestival. Het rondreizende foodfestival Eten op Rolletjes strijkt dit weekend neer in Haarlem. Na het succes van vorig jaar wordt het Lichtfabriek terrein van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli weer omgetoverd tot een intiem openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin.
Welkom Eten op Rolletjes.
Van 15 t/m 17 juni 2018 toveren. Eten op Rolletjes is voor het derde jaar terug in Haarlem! We zijn er maar al te trots. Eten op Rolletjes is voor het derde jaar terug in Deventer. Na twee mooie edities in 2016 en.
Foodfestival Eten op Rolletjes Haarlem City Blog.
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem omgeving! Tags: festival, foodfestival, foodtruckfestival, Lichtfabriek. Surfana Festival: surf, muziek en good vibes in Bloemendaal. De line-up van Bevrijdingspop 2018. Indoor festival Dagverblijf lentefeest.
Haarlem Culinair.
LIKE THE ORIGINAL DELI CONCEPT. Real Comfort Food. 2012 NA Haarlem. Tel: 06 142 69 417. Bezoek de website. Ervaar de gehele dag het Dolce Vita gevoel van ontbijt, lunch of small dinner aan één van de twaalf hoge tafels.
Compleet overzicht van dé food festivals 2018 De Genietende Foodie.
24 t/m 26 augustus Foodstock Veghel, Noordkade link naar Facebook. 24 t/m 26 augustus Kip Festival Amsterdam, Rembrandtplein link naar Facebook. 24 t/m 26 augustus Proefpark Haarlem HaarlemKenaupark link naar Facebook. 25 t/m 26 augustus Italian Food Festival Amsterdam link naar Facebook.

Contacteer ons